Un Barça sense límits aixeca el teló de la Lliga Femenina 2

Un Barça sense límits aixeca el teló de la Lliga Femenina 2

Amb la Lliga Catalana al sac, les blaugranes comencen demà la competició domèstica en un partit on l’aspecte físic serà determinant

“Crec que són capaces de fer-ho tot bé”. Aquestes són paraules que podrien anar dirigides a l’equip d'Isaac Fernández. En aquesta ocasió, però, són per a l’Añares Rioja ISB, el rival de les blaugranes d’aquest dissabte. Així ha descrit Sheila Dixon, jugadora del Barça de bàsquet femení, a les rivals d’aquesta setmana en la prèvia del primer partit de lliga de les blaugranes.

El ritme i el físic, determinants

Dixon ha assegurat que les rivals de demà “s’han reforçat molt bé, són un equip molt fort i tenen qualitat de sobres” però, al mateix temps, la nord-americana ha assegurat que “amb el nostre ritme alt crec que podrem competir”. Del que no dubta Dixon és del bon bàsquet que es veurà demà al Pavelló Juan Carlos Navarro en el partit que obrirà la Lliga Femenina 2 per a les blaugranes.

Un matx que arriba després d’una pretemporada molt exigent, però que, segons Dixon, reflecteix quin és l’esperit de l’equip. “Volíem rivals de nivell perquè això ens obligava a treballar de valent. Som un equip que treballa molt i que cada entrenament ho donem tot”. De fet, és un dels aspectes que aquest nou Barça ha demostrat tant en els partits de pretemporada com en la Lliga Catalana. Amb la suma de minuts s’ha vist una projecció meteòrica d’un equip molt jove que, quan té el control sobre el ritme del partit, és capaç de jugar un bàsquet de molt nivell.

En aquest sentit Dixon ha reconegut que “guanyar la Lliga Catalana ha estat molt important per a nosaltres, ens ha demostrat que podem competir”. Al mateix temps però, la jugadora del Barça ha assegurat que “el títol ajuda però no vol dir res, haurem de suar de valent cada jornada per intentar guanyar, i per això cal que anem partit a partit”.

Així doncs el Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat acollirà demà dissabte el primer partit de lliga d’una temporada que s’espera, com a mínim, trepidant. El matx, que començarà a les 20.00h, serà amb entrada gratuïta.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut