Local

Tasques de manteniment a la gespa del Camp Nou

Aprofitant que no hi ha partits a casa fins al dia 20, i seguint amb les feines iniciades a l’agost, aquest dilluns s’ha reprès l’activitat amb l’objectiu de recuperar la densitat necessària

Seguint amb les feines iniciades a l’agost, aquest dilluns s’han reprès les tasques de manteniment associades a la situació de la gespa del Camp Nou amb l’objectiu de recuperar la densitat necessària.

Tot i complir amb els valors exigits per les diferents competicions, s’ha aprofitat l’aturada de tres setmanes sense compromisos a l’Estadi –el proper partit serà el 20 d’octubre contra el Sevilla- per dur a terme aquestes tasques.

L’estiu del 2018 ha estat un dels més calorosos de les darreres dècades, amb una onada de calor entre els dies 2 i 7 d’agost, on es van superar valors de 30ºC a les nits de Barcelona i màximes al llarg de més de deu dies per sobre dels 40ºC essent els pitjors valorats a Europa des de l’estiu del 2003.

Les altes temperatures viscudes i la situació de la gespa a l’Estadi –el terreny de joc es troba uns vuit metres per sota del nivell del carrer- han generat un estrés a la planta molt difícil de controlar. Aquesta situació ha generat una pèrdua de densitat a la gespa que s’ha anat recuperant al llarg d’un mes de setembre on les altes temperatures i valors d’humitat gens beneficiosos  per a la germinació de la gespa han endarrerit de manera sensible la recuperació de l’estat òptim de la gespa del Camp Nou.

Més notícies aquí