Local

L’agenda de les vuit internacionals culers

L’Holanda de Lieke Martens es juga la classificació per al Mundial, mentre la resta de seleccions ja el comencen a preparar
En la present aturada per compromisos internacionals el Barça Femení cedirà futbolistes a cinc Federacions. Espanya, Anglaterra, el Brasil i França ja estan classificades per al Mundial del proper estiu i ultimaran preparatius. En canvi, Holanda s’ho jugarà tot en un play-off amb primera parada a Dinamarca.

Holanda: Lieke Martens
L’única internacional del Barça que disputarà partits oficials durant l’aturada és Lieke Martens. Les oranje es jugaran el passi al Mundial en un primer play-off amb Dinamarca, reeditant la final del passat Europeu. L’anada és divendres a Breda i la tornada, dimarts, a Viborg.

Espanya: Gemma Gili, Leila, Aitana i Mariona
Amb una convocatòria amb moltes novetats, el combinat espanyol realitza una setmana d’entrenaments a Las Rozas amb partits de preparació amb el Rayo Vallecano (dimecres) i amb el Madrid CFF (dissabte).

Anglaterra: Toni Duggan
Doble enfrontament amistós en terreny propi de les Lionesses. Dissabte es veurà les cares amb el Brasil d’Andressa Alves a Nottingham i dimarts rebrà Austràlia a Londres.

Brasil: Andressa Alves
La canarinha només afrontarà un compromís en l’aturada. Aprofitarà per desplaçar-se fins a Anglaterra, on dissabte es produirà un duel entre atacants culers.

França: Élise Bussaglia
Les amfitriones de la Copa del Món segueixen els seus assajos amb dos partits a casa. El primer serà amb Austràlia (el divendres) a Saint Etienne i el segon contra el Camerun (el dimarts) a Grenoble. Més notícies aquí