L’agenda de les vuit internacionals culers

L’agenda de les vuit internacionals culers

L’Holanda de Lieke Martens es juga la classificació per al Mundial, mentre la resta de seleccions ja el comencen a preparar
En la present aturada per compromisos internacionals el Barça Femení cedirà futbolistes a cinc Federacions. Espanya, Anglaterra, el Brasil i França ja estan classificades per al Mundial del proper estiu i ultimaran preparatius. En canvi, Holanda s’ho jugarà tot en un play-off amb primera parada a Dinamarca.

Holanda: Lieke Martens
L’única internacional del Barça que disputarà partits oficials durant l’aturada és Lieke Martens. Les oranje es jugaran el passi al Mundial en un primer play-off amb Dinamarca, reeditant la final del passat Europeu. L’anada és divendres a Breda i la tornada, dimarts, a Viborg.

Espanya: Gemma Gili, Leila, Aitana i Mariona
Amb una convocatòria amb moltes novetats, el combinat espanyol realitza una setmana d’entrenaments a Las Rozas amb partits de preparació amb el Rayo Vallecano (dimecres) i amb el Madrid CFF (dissabte).

Anglaterra: Toni Duggan
Doble enfrontament amistós en terreny propi de les Lionesses. Dissabte es veurà les cares amb el Brasil d’Andressa Alves a Nottingham i dimarts rebrà Austràlia a Londres.

Brasil: Andressa Alves
La canarinha només afrontarà un compromís en l’aturada. Aprofitarà per desplaçar-se fins a Anglaterra, on dissabte es produirà un duel entre atacants culers.

França: Élise Bussaglia
Les amfitriones de la Copa del Món segueixen els seus assajos amb dos partits a casa. El primer serà amb Austràlia (el divendres) a Saint Etienne i el segon contra el Camerun (el dimarts) a Grenoble.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut