Halle ja espera el Barça Lassa

Halle ja espera el Barça Lassa

L’equip blaugrana ha viatjat a terres belgues per jugar la Main Round de la UEFA Futsal Cup contra el Kremlin, el Benfica i l’amfitrió, el Halle

Tot a punt per a la UEFA Futsal Cup 2018/19. El Barça Lassa, després d’uns dies d’entrenaments especials en una pista de goma semblant a la que es trobaran a Bèlgica, viatgen aquest dilluns a Halle per disputar la Main Round.

Una competició que s’afronta amb il·lusió i amb l’objectiu de repetir la Final Four que ja es va disputar el curs passat. Arribar-hi no serà fàcil, més encara perquè els rivals en aquesta primera fase també voldran dir-hi la seva.

Especialment el Benfica, que s’ha reforçat molt bé. Així ho han deixat clar en la roda de premsa prèvia el jugador Dyego Zuffo i el segon entrenador de l’equip, Miguel Andrés, que s’encarregarà de liderar l’expedició aquests dies. I és que l’equip ha viatjat aquest dilluns a Halle, Bèlgica, amb l’absència d’Andreu Plaza, amb una indisposició. Si tot va bé, dimecres s’incorporarà al grup després d’uns dies de descans. Mario Rivillos, per lesió, també s’ha quedat a Barcelona, mentre que Léo Santana ha viatjat per acompanyar els companys.

Dyego Zuffo

“Les sensacions són molt bones. Arribem amb molta il·lusió i estem molt motivats, perquè hem començat molt bé la temporada. Tenim marge de millora, és clar, però estem en una molt bona línia”

“El Benfica té una gran plantilla. Poden arribar fàcilment a la Final Four. Serà complicat”

“Tot i que la pista és de goma, el joc serà més lent per a tots, no només per a nosaltres. Ja hem estat entrenant aquests dies i no hi haurà problema”

Miguel Andrés

“Afrontem la Main Round amb molta il·lusió i amb la intenció de fer-ho de la millor manera possible. No és fàcil jugar una Champions i volem aprofitar-ho. Estem en un bon moment, l’ambient del grup és fantàstic i en tenim moltes ganes. Serà complicat i anirem pas a pas”

“Si vols ser campió has de poder superar totes les circumstàncies. No hi ha excuses ni amb els rivals, ni amb la pilota ni amb la pista”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut