Barça Lassa – Montpeller HB: El campió arriba ferit al Palau

Barça Lassa – Montpeller HB: El campió arriba ferit al Palau

El conjunt francès, que defensa la corona europea, ha perdut els tres primers partits de la Lliga de Campions i arrossega les baixes de jugadors importants per enfrontar-se al conjunt de Xavi Pascual

El Palau Blaugrana viurà aquest dissabte un duel de dinàmiques oposades entre el Barça Lassa i el Montpeller, l’actual campió de la Lliga de Campions. El partit, que es disputarà a les 16:00 hores, serà la reedició de l’últim partit dels blaugranes la temporada passada a la màxima competició continental, el que va suposar l’eliminació. I és que el Montpeller va ser el botxí dels de Xavi Pascual el curs passat, tot i la victòria –insuficient- al Palau, i va acabar aixecant el trofeu.

Amb el cartell de campió arribarà un Montpeller ferit, ja que ha perdut els tres primers partits de la fase de grups, contra el Vardar, el Meshkov Brest i el Kielce. A més, arrosseguen algunes baixes d’homes importants com el capità Michael Guigou, el central Diego Simonet o el lateral Jonas Truchanovicius,. Tot i aquestes adversitats, tant Xavi Pascual com Ludovic Fabregas van deixar clar en la prèvia del partit que això converteix el conjunt francès en un equip encara més perillós.

Per a Fabregas serà un partit molt especial, ja que s’enfrontarà als seus excompanys en partit oficial. Ja ho va fer a la pretemporada a Montpeller, però ara ho farà sota l’himne de la Champions. Aquest últim precedent, en plena preparació dels dos equips, va acabar amb una victòria clara del Barça Lassa, però Xavi Pascual va reconèixer en zona mixta que “no tindrà res a veure”.

Després d’iniciar la fase de grups amb una derrota ajustada a la pista del Rhein-Neckar Löwen (35-34), el Barça Lassa ha encadenat bons partits i ja suma dues victòries europees, contra el Veszprém al Palau (31-28) i contra el Kristianstad a Suència (25-44). “Estem en una bona línia”, van coincidir a dir Pascual i Fabregas davant dels mitjans. Per seguir en aquest camí, el Barça Lassa haurà de superar tot un campió d’Europa, ferit i necessitat de punts per no perdre opcions a un potent grup A. El Palau, un cop més, serà clau.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut