El Polo s’emporta el derbi barceloní

Els blaugranes van tornar a mostrar un bon paper en el partit d’ahir al vespre un fet que tranquil·litza l’equip

El Barça d’hockey herba no va poder puntar davant el RC Polo, al acabar perdent per 1-3 en un partit que, tot i el que indica el resultat, va ser molt igualat. El matx va estar marcat en bona part pel domini visitant que, a base de tenir la pilota, intentava acostar-se a la porteria d’Adrià Rafi. El Barça però, molt ben posicionat en defensa i amb una gran pressió en zones altes del camp, va impedir que els de blanc i vermell s’acostessin a la porteria blaugrana durant els dos primers períodes.

De fet, només en una acció aïllada els visitants van poder arribar a superar el porter blaugrana per posar el 0-1 en el minut 13 del segon període, resultat amb el qual es va arribar al descans.

Sense abaixar els braços

Tot i el resultat en contra els d’Oriol Torras van seguir posant-li les coses difícils a un Polo que no es va sentir còmode excepte en el tram final del partit, quan el Barça va haver de bolcar-se a l’atac després d’encaixar el segon gol (0-2).

No va ser fins al minut tres de l’últim període que el Barça va poder escurçar distàncies després d’una acció per la banda dreta de Miki Delàs que va acabar culminant Nil Escudé aprofitant una pilota morta dins de l’àrea.

Tot i que el Barça va disposar de diverses ocasions, en especial una d’Andreas Rafi en un u contra u que el porter del Polo va poder salvar, els visitants van acabar posant la sentència transformant un penal córner que va posar el 1-3 definitiu.