El Barça de Bàsquet en cadira de rodes estrena temporada

El Barça de Bàsquet en cadira de rodes estrena temporada

Els blaugranes, que enguany competiran a la lliga catalana, disputen el primer partit oficial aquest dissabte a les 16.00h

L’UNES Barça disputarà aquest dissabte el primer partit de la Lliga Catalana davant el CB Mifas. L’enfrontament serà el primer partit oficial de la temporada per als blaugranes. Tanmateix, aquest partit serveix perquè el Barça torni a competir a la Lliga Catalana, competició en la qual l’any passat no va participar.

Es manté el bloc amb tres cares noves

Cal destacar que poques coses han canviat respecte l’equip de la temporada passada que va estar lluitant fins al final per pujar de categoria. L’equip estarà sota el comandament d’Oriol Claret, que segurià sent el tècnic de l’UNES Barça. Les novetats arriben gràcies a les tres noves figures que s’incorporen enguany. Les tres procedents de CEM L’Hospitalet.

Es tracta de Jordi Diente, Driss i David Campos. Diente és jugador de puntuació 2 amb molta velocitat i una gran defensa. Per la seva banda, Driss, que també és de puntuació 2, destaca per la seva bona visió de joc i la seva qualitat en el tir. Per últim, Campos, jugador de puntuació número 4, és un jugador format a l’escola blaugrana (Escola AFA) el qual també destaca per la seva feina en tasques defensives.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut