Primera plaça en joc contra el Benfica

Primera plaça en joc contra el Benfica

Partidàs del màxim nivell contra un equip que aspira a tot aquesta temporada i que compta amb l’exblaugrana Tolrà a les seves files (17:30h, Esport3)

En la segona jornada de la Main Round, el Barça Lassa i el Benfica es juguen el liderat del grup després de debutar amb victòria a la màxima competició europea. Els blaugrana van superar el KB United (4-2), mentre que el Benfica va derrotar a l’amfitrió, el Halle-Gooik (3-5). Serà un partit clau, doncs, per als dos equips que aspiren a passar a la Elite Round com a primers de grup.

Els perills del Benfica

El Benfica és un equip dissenyat per aspirar a tot aquesta temporada, que compta a les seves files amb grans jugadors com Bruno Coelho, Robinho, Fernandinho i Fits, entre d’altres, a més de l’exblaugrana Tolrà. En el triomf contra el Halle-Gooik van destacar Fits i André Coelho, amb dos gols cadascun d’ells.

Ferrao, estel·lar

Al Barça Lassa, Andreu Plaza només té les baixes de Leo Santana i Rivillos i compta amb la millor versió de Ferrao, que es va estrenar a la Champions amb un hat-trick contra el KB United. El partit contra el Benfica serà tota una prova de foc i la victòria resulta imprescindible per aconseguir l’objectiu d’acabar la Main Round en primera posició. I un atractiu més: el porter Juanjo s’enfronta al seu ex-equip, amb el qual va guanyar una lliga i una Taça a Portugal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut