Barça Lassa - Frigoríficos Morrazo de Cangas: Prova superada (40-26)

El FC Barcelona, que no ha tingut gaire temps per entrenar des del triomf contra el Kristianstad, ha guanyat el seu partit d’Asobal amb 7 gols de Mortensen

No era fàcil, però el FC Barcelona s’ha sobreposat a les circumstàncies i ha guanyat el Frigoríficos Morrazo de Cangas al Palau Blaugrana. Ho ha fet per 40-26, malgrat no tenir gaire temps per preparar el partit. I és que l’equip de Xavi Pascual va tornar a Barcelona diumenge al matí, després de guanyar el Kristianstad (25-44) a la Champions, però finalment no ha estat impediment per a la victòria a l’Asobal.

Perquè la seriositat i contundència amb què s’ha començat tant el primer tram de partit com els primers minuts de la represa han atorgat un marge prou ampli per a la sentència d’un partit que s’ha complicat, amb el Cangas que no s’ha rendit, però que finalment ha acabat amb un triomf ampli i amb Mortensen com a màxim golejador (7).

De fet, l’inici ha marcat un 7-0, després d’un gol del mateix Mortensen (min 8), tot i que el Cangas ha reduït la diferència fins als -4 (11-7, min 17) i ha marxat al descans només tres gols per sota, després de la diana que ha fet Adrián Menduiña (19-16, min 30). Però la represa ha tornat a catapultar un Barça que ja no ha perdonat. Perquè del 19-16 s’ha passat al 29-19, amb un gol d’Entrerríos (min 10) que ha posat el +10. La maquinària blaugrana, finalment, ha pogut acabar guanyant de 14.

Ara, doncs, el proper repte serà novament la Champions, contra el Montpellier, vigent campió de la Lliga de Campions.