Barça Lassa - Kremlin Bicêtre: Debut victoriós a Halle (4-2)

L’equip de Plaza suma els primers tres punts de la Main Round de la UEFA Futsal Cup en un partit en què Ferrao, amb un hat-trick, i Esquerdinha han decidit el triomf per als blaugrana

El Barça Lassa de futbol sala ha començat amb bon peu la UEFA Futsal Cup. Els d’Andreu Plaza, desplaçats a Halle (Bèlgica) per jugar la Main Round, han debutat amb victòria contra el Kremlin Bicêtre francès (4-2). Un partit que no ha estat fàcil i que s’ha hagut de suar de valent, però que finalment ha decidit un hat-trick de Ferrao i un gol d’Esquerdinha.

Complicat perquè, tot i que el Barça ha posat el 2-0 molt ràpid, amb un doblet de Ferrao en un minut (2-0, min 4), el Kremlin no ha baixat els braços. I és que, malgrat que els blaugrana han tingut el domini i la possessió, i han tingut el tercer amb ocasions d’Adri Ortego i Esquerdinha, ha estat l’equip francès el que ha reduït diferències abans del descans i, fins i tot, ha pogut empatar a menys de 10 minuts per al final.

Primer Aigoun, en una jugada al contraatac i amb una assistència de Ba (2-1, min 18), ha ajustat l'electrònic, mentre que ja en el segon temps, en un córner, la mala sort ha fet que una pilota rebotada en Roger acabés al fons de la xarxa (2-2, min 33).

Reacció immediata

El Barça, però, ha pres l’accelerador i ha pogut endur-se el triomf. Perquè Esquerdinha, després d’un xut de Lozano, ha fet el 3-2 (min 34), mentre que Ferrao, amb una gran assistència de Roger, ha sentenciat el matx (4-2, min 37). Tres punts que fan que el Barça pugui afrontar el partit contra el Benfica d’aquest dijous amb la primera victòria al caseller.