Local

El FC Barcelona estrena els uniformes de fora del camp de Thom Browne

L’equip vesteix els vestits del dissenyador nord-americà en el seu viatge a Londres per disputar el partit de la Lliga de Campions

Aquest dimarts els jugadors del FC Barcelona han estrenat els nous vestits fets a mida de Thom Browne en el seu viatge a Londres per disputar el partit de la Lliga de Campions contra el Tottenham Hotspur. Thom Browne va ser anunciat com a proveïdor oficial de vestits formals al mes de juliol del 2018.

Els membres de l’equip, inclòs l’entrenador Ernesto Valverde, han vestit el clàssic vestit Fresco de dos plecs i de color gris mitjà de Thom Browne, juntament amb camisa blanca de corbata tipus Oxford, armilla de caixmir de quatre barres i sabates negres de cuir de gra de còdols. Començant aquesta la temporada 2018/19 i durant els tres pròxims anys, l’equip portarà vestits Thom Browne en els partits de Champions i en alguns dels desplaçaments a la Lliga.

Sobre Thom Browne

Thom Browne és una marca àmpliament reconeguda que ha modernitzat el vestit formal. Els dissenys de Browne transmeten una veritable sensibilitat americana basada en l'artesania de qualitat i la confecció precisa.

L'any 2001 Browne va fundar el seu negoci amb cinc vestits formals a mida en una petita botiga al West Village de la ciutat de Nova York i, en els anys següents, el va expandir per incloure col·leccions per vestir i accessoris per a homes (2003) i dones (2011). Paral·lelament als seus dissenys, Browne s'ha fet famós per la creativitat conceptual de les seves presentacions en passarel·la, concebudes per inspirar, entretenir i sorprendre alhora.

Browne ha estat guardonat amb els premis CFDA Menswear Designer of the Year (2006, 2013 i 2016), GQ Designer of the Year (2008), FIT Couture Council Award  (2017) i el Cooper Hewitt National Design Award (2012). Actualment la marca es ven en més de 300 dels principals grans magatzems i botigues especialitzades, en 40 països i en 31 botigues pròpies a Nova York, Londres, Milà, Tòquio, Hong Kong, la Xina, Singapur i Corea del Sud.

Declaracions de Josep Maria Bartomeu, president del FC Barcelona

“Per al FC Barcelona és un orgull associar-se a una marca de reconegut prestigi com Thom Browne. Aquesta firma nord-americana d’alta costura vestirà els jugadors i membres de l’staff del primer equip del Club i amb aquest acord els nostres jugadors continuaran sent referents tant a dins del camp com a fora. Vull donar la benvinguda a la família del Barça a una empresa referent en el món de la moda com és Thom Browne”.

Declaracions de Thom Browne, fundador i dissenyador de Thom Browne

“Estic encantat d’estar associat i treballar amb els millors esportistes del món, especialment els esportistes que comparteixen els valors de Thom Browne. Els vestits representen la confiança de demostrar una individualitat vertadera i reforçar el significat que representa un equip com un sol bloc. Sempre he cregut que els esportistes de classe mundial són els millors models i són inspiradors. La imatge dels jugadors amb els vestits mostra la confiança i la individualitat que inspiren la joventut d’avui”.

Més notícies aquí