Benfica – Barça Lassa: Repartiment de punts i tot per decidir (1-1)

Els culers, amb un gol d’Esquerdinha, han salvat un punt davant els portuguesos i tot es decidirà en la darrera jornada de la Main Round

Repartiment de punts entre el Benfica i el Barça Lassa (1-1) en la segona jornada de la Main Round. Després de superar el KB United en el primer partit, els d’Andreu Plaza es veien les cares amb l’altre favorit del grup, però cap dels dos equips ha pogut assegurar-se la primera plaça. Els gols de Fábio Cecilio i Esquerdinha ho deixen tot per decidir en la darrera jornada.

Inici igualat però sense gols

El matx ha començat amb intensitat màxima, amb tots dos conjunts sabedors de la importància dels tres punts i amb ganes de dominar sobre la pista des de l’inici. Les primeres ocasions no han trigat a arribar, especialment des dels peus de Ferrao, però sense fortuna en la definició.

A poc a poc el Barça Lassa ha començat a desnivellar la gran igualtat inicial dominant i ha tingut millors ocasions. Roger i Arthur han tingut el primer gol en dues clares ocasions abans del descans, però la fortuna de cara a porteria tampoc no ha aparegut i el matx ha acabat marxant al descans amb el 0-0 inicial.

El segon temps ha mantingut un guió semblant al de la primera meitat fins que Fábio Cecilio, amb una canonada espectacular, ha desfet l’empat (1-0, minut 31). La reacció culer no ha trigat a arribar, i cinc minuts després Esquerdinha ha tornat a igualar el matx. Un bon llançament de falta del brasiler ha trencat la falta d’encert (1-1, minut 36).

Tot per decidir

Finalment, empat a un sobre la pista entre els dos favorits del grup, que ho deixen tot per decidir en la darrera jornada. Els culers hauran de guanyar l’amfitrió, el Halle-Gooik, i en el cas que el Benfica superi el KB United els d’Andreu Plaza ho hauran de fer per una diferència de gols més gran.