Tottenham Juvenil - Juvenil A: Empat i liderat (1-1)

El Juvenil A blaugrana assoleix un empat valuós fora de casa i es consolida al capdamunt del grup B de la UEFA Youth League

El Juvenil A de Denis Silva ha sumat un empat (1-1) contra el Tottenham Hotspur a la ciutat esportiva del conjunt anglès, en el segon duel de la UEFA Youth League. El central Rojas ha avançat el conjunt culer al minut 25, però Richards ha igualat el partit just abans del descans. Els dos equips han disputat un duel molt parell on els de Denis Silva, tot i intentar-ho a la segona meitat, no han pogut anotar el segon gol.

Als primers minuts, l’equip local ha monopolitzat la possessió i el control de la pilota. D’aquesta forma, ha estat el conjunt anglès qui ha tingut la primera ocasió. En un contraatac després d’un servei de cantonada culer, Richards ha desaprofitat una arribada local molt perillosa just davant de la porteria de Tenas.

S’avança el Juvenil A i els Spurs empaten abans del descans

I al minut 25 de joc ha arribat el gol blaugrana. Una falta picada pel capità Guillem Jaime des de la banda dreta l’ha rematada de forma poderosa Rojas per batre Austin i avançar el Juvenil A culer. La diana ha animat al Barça, però just abans del descans, el Tottenham ha empatat el partit. L’autor del gol anglès ha estat Richards, que ha superat Tenas per igualar el marcador just abans del descans.

A la segona meitat el duel ha seguit molt disputat. Al minut 64, el Juvenil A ha gaudit d’una gran oportunitat per avançar-se al marcador. Un refús de Hinds s’ha estavellat contra el pal de la seva pròpia porteria, després d’una gran assistència de Guillem a l’esquena de la defensa ‘spur’. I al 69, ha estat Nil Mortimer qui ha pogut marcar, posant a prova el capità local després d’una jugada col·lectiva culer.

Tot i no trobar el premi del gol, el Juvenil A ha seguit atacant la porteria d’Austin fins als instants finals. I, de fet, ha estat a punt de fer l’1-2 al minut 94, però la rematada de Fati ha sortit fregant la porteria anglesa després d’un córner blaugrana. Així doncs, empat que atorga un punt valuós fora de casa als de Denis Silva, que es col·loquen líders de grup amb quatre punts després de dues jornades.