Juvenil A – Stadium Casablanca: Un nou triomf per consolidar el liderat (3-0)

Juvenil A – Stadium Casablanca: Un nou triomf per consolidar el liderat (3-0)

Els de Denis Silva superen el cuer gràcies a un doblet de Serrano i a un gol de Peque per refermar-se al capdamunt de la taula

Nou triomf del conjunt blaugrana per continuar líders. El Juvenil A s’ha imposat a l’Stadium Casablanca per 3-0 a la Ciutat Esportiva Joan Gamper en un duel en què al llarg dels primers 45 minuts els futbolistes de Denis Silva han tingut un domini total de la possessió i han disposat de múltiples ocasions de gol. El matx ha servit per veure el debut d’Ilaix Moriba amb el juvenil blaugrana, després d’haver destacat durant l’inici de curs en categoria cadet.

Gol matiner per controlar el partit

Al minut 10 Sergi Serrano ha marcat el primer gol en una centrada en què ha rematat a la perfecció, de cap, una centrada d’Antonio Jesús. Des d’aquest moment el Juvenil A ha esdevingut amo i senyor del partit, i ha dominat amb claredat una primera meitat durant la qual la defensa visitant ha evitat més gols.

A la represa el partit ha seguit el mateix guió: molt de protagonisme blaugrana davant d’un Stadium Casablanca molt defensiu. I, finalment, al minut 61 ha arribat el segon gol del Juvenil A, després d’una rematada de Peque després d’un servei de cantonada. I ja a les acaballes, en una jugada conduïda per Nils i amb una molt bona centrada de Bravo, Serrano ha segellat el definitiu 3 a 0 a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Així doncs, victòria del Juvenil A per sumar 16 punts i situar-se com a líder en solitari a 4 punts del segon classificat, el Reial Saragossa. Els homes de Denis Silva encadenen així el tercer triomf consecutiu i el cinquè del curs en sis jornades.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut