Local

Barça Lassa - MoraBanc Andorra: Un rival sempre perillós

Els blaugranes busquen el tercer triomf seguit de la temporada per mantenir-se en el lideratge de la Lliga Endesa (17 h, Movistar Deportes)

El Barça Lassa rep aquest diumenge, a les 17 hores i en directe per Movistar Deportes (Dial 53), un MoraBanc Andorra que, igual que els catalans, també compta els partits per victòries fins al moment. El Barça ja sap què és enfrontar-se al conjunt andorrà, actual campió de la Lliga Catalana després d’haver superat els blaugranes a Lleida per 76-94.

El rival

Ha canviat diferents peces de cara a la nova temporada, entre les quals l’entrenador, que ara és Ibon Navarro, però continua sent un equip sòlid i amb moltes armes. El MoraBanc ha sumat dos triomfs en els dos partits disputats fins ara –contra el Múrcia i a la pista del Divina Seguros Joventut–, i es plantarà al Palau amb el repte de tancar la setmana amb un altre triomf a domicili. El seu jugador més destacat és el nouvingut Shayne Whittington, amb 13,5 punts per partit, tot i que noves incorporacions com Vitali (9,5) i Ennis (9,5) també poden sobresortir en qualsevol moment. Cal no oblidar tampoc homes que ja hi eren el curs passat, com Albicy, Jelínek, Shurna, Diagne i Stevic.

El Barça

Arriba en un bon moment al partit contra el MoraBanc després d’haver superat el BAXI Manresa aquest dijous per 78-88. Els de Pesic, que també van sumar el triomf en el partit inaugural de la temporada contra l’Herbalife Gran Canària (98-78), buscaran la tercera victòria a la Lliga Endesa per seguir en el lideratge de la competició. Svetislav Pesic podrà comptar amb els mateixos homes que en els dos primers partits del torneig.

Més notícies aquí