Barça Lassa – Halle-Gooik: Una victòria que és insuficient per ser primers (7-3)

Els d’Andreu Plaza superen l’equip belga, amb un hat-trick d’Esquerdinha, un doblet de Ferrao i els gols d’Aicardo i Adolfo, però no poden acabar en la primera posició de la taula a causa de l’1-9 del Benfica en l’altre partit del grup.

El Barça Lassa jugarà l’Elite Round, però ho farà com a segon de grup. Perquè no ha pogut aconseguir l’objectiu, que era acabar primer, tot i la victòria en el tercer partit d’aquesta Main Round contra el Halle-Gooik (7-3) de l'exblaugrana Fernandao. I és que el Benfica, en l’altre partit del grup, ha derrotat clarament el Kremlin Bicêtre (1-9), amb una diferència de gols que l’ha catapultat al capdamunt de la classificació. El hat-trick d’Esquerdinha, el doblet de Ferrao i els gols d’Aicardo i Adolfo, doncs, no han estat suficients i els d’Andreu Plaza jugaran l’Elite Round d’aquesta Champions de futbol sala com a segons.

I això que s’ha començat bé, com una autèntica piconadora. De fet, el Barça ha necessitat 12 minuts per posar el 4-0, en uns primers moments del partit en què s’ha demostrat una superioritat absoluta i els gols han caigut sols. Esquerdinha ha obert la llauna (1-0, min 5) i ha ampliat distàncies poc després, amb un xut potent imparable (2-0, min 6). El tercer l’ha fet Ferrao (3-0, min 10), però ha estat el mateix Esquerdinha qui ha fet el hat-trick després de rematar una passada de Dyego (4-0, min 12).

La golejada no es consuma

Un inici fulgurant que s’ha acabat torçant. Ha començat a fer-ho quan el Halle-Gooik ha augmentat la intensitat. No ha abaixat els braços i s’ho ha cregut de tal manera que, en vuit minuts, s’ha passat del 4-0 al 4-3. Abans del descans, Diogo ha reduït distàncies (4-1, min 20), però ha estat després del pas per vestidors quan han arribat els dos gols que han posat un marcador perillós, quan Grello ha transformat un penal (4-2, min 23) i Patias ha engaltat una voleia (4-3, min 28).

Finalment, però, Aicardo, amb un xut potent i llunyà (5-3, min 30), Ferrao, a la mitja volta (6-3, min 33), i Adolfo, en una recuperació (7-3, min 36), han fet respirar un equip que vol organitzar l’Elite Round al Palau –ja ha anunciat que farà la petició a la UEFA–, i que si ho pot fer ho haurà de fer com a segon de grup.