Local

Venda d’entrades per al partit al camp de l’Inter

Els socis podran adquirir les seves entrades per assistir al partit de Milà a partir del dilluns 8 d'octubre a les 10 hores i fins el dijous 25 d'octubre a les 17 h

La venda de les entrades per al partit de la fase de grups de la Lliga de Campions que enfrontarà l’Inter i el FC Barcelona, el dimarts 6 de novembre a l’estadi Giuseppe Meazza de Milà (21 h), començarà el dilluns 8 d’octubre a les 10.00 hores i finalitzarà el dijous 25 d’octubre a les 17 hores, o fins que s’exhaureixin les 2.380 entrades disponibles.

Cada soci pot demanar una entrada, i es poden agrupar fins a quatre socis a la petició. El preu és de 50 euros, i en queden exclosos aquells socis menors de 6 anys, aquells que tenen la quota de soci impagada i els sancionats per la Comissió de Disciplina. La compra es podrà fer a través de la passarel·la de la web, on caldrà identificar-se amb la clau i el codi personal (Al final del text es troba l’enllaç d’accés a la compra).

Les entrades seran nominals i intransferibles, i les haurà de recollir cada soci a Milà, prèvia identificació. Per aquest partit també es donarà polsera. La informació de la recollida s’enviarà per correu als socis que hagin comprat l’entrada.

Les localitats estaran ubicades a la zona visitant darrera una de les porteries (Tercer Nivell Blau, blocs del 301 a 318).

Més notícies aquí