El quadre de la Super Globe per al Barça Lassa

El quadre de la Super Globe per al Barça Lassa

El conjunt blaugrana, actual campió, disputarà la competició a Doha (Qatar) del 16 al 19 d’octubre, i el rival als quarts de final serà l’Al-Najma Club de Bahrain

El Barça Lassa defensarà el títol de la Super Globe entre els dies 16 i 19 d’octubre a Doha, la capital de Qatar. La competició, que enfronta els guanyadors de les competicions continentals, s’ha traslladat aquest any al mes d’octubre, i els blaugranes hi seran per defensar el títol que van aconseguir el curs anterior.

Després de jugar a Brest (13 d’octubre), el Barça Lassa viatjarà directament a Doha per debutar el dimarts 16. Ho farà contra l’Al-Najma Club de Barhain, que debutarà a la competició com a campió asiàtic. En cas de superar els quarts de final, els homes de Xavi Pascual s’enfrontaran amb el guanyador del següent quart de final entre el Montpeller, l’actual campió d’Europa, i l’Association Sportive de Hammamet tunisià.

Per l’altra banda del quadre, els quarts de final enfrontaran el Handebol Taubaté brasiler amb el Füchse Berlín de Wael Jallouz, i l’Al Sadd qatarià i el Sydney University australià.

Triple corona blaugrana

El Barça Lassa és l’equip més guardonat en el Mundial de Clubs que es disputa anualment a Qatar, ja que ha aixecat tres títols en les quatre participacions. Els culers van guanyar les edicions del 2013 i del 2014, mentre que les dels anys 2015 i 2016 van ser per al Füchse de Berlín. La temporada passada, blaugranes i alemanys van disputar la final, i el triomf català va decantar el palmarès amb el tercer títol dels de Xavi Pascual.

Aquest és el quadre de la Super Globe 2018 que es disputarà entre el 16 i el 19 d’octubre a Doha:

Barça Lassa – Al-Najma Club
HB Montpeller – Hammamet

Handebol Taubaté – Füchse Berlín
Al-Sadd – Sydney University

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut