IFK Kristianstad – Barça Lassa: Visita trampa a Suècia

IFK Kristianstad – Barça Lassa: Visita trampa a Suècia

Els blaugranes, que van haver de modificar el seu pla de viatge a última hora, volen seguir en el camí de la victòria a la pista d’un Krisitianstad perillós tot i haver arrencat la Champions League amb dues derrotes

La victòria del dissabte passat al Palau contra el Veszprém ha de ser el camí a seguir pel Barça Lassa a la Lliga de Campions, i una setmana després torna a tenir un repte a domicili. Els blaugranes juguen aquest dissabte (19:30 hores, Esport3) contra el Kristianstad, un equip que ha arrencat la fase de grups amb dues derrotes contra el Meshkov Brest i el Vardar.

Tot i l’inici dels suecs, Xavi Pascual va advertir abans de viatjar que el partit no serà gens fàcil, ja que es tracta d’un equip que “està acostumat a córrer molt”. A més, el tècnic va destacar l’alta exigència de cada partit en competició europea, i encara més fora de casa.

La d’aquest dissabte serà la tercera visita del Barça Lassa al Kristianstad Arena, i en les dues anteriors els dos punts van volar a Barcelona. La temporada 2015/16 els blaugranes es van imposar amb claredat per 24-31, i el curs passat la victòria es va tancar per 21-26. A més, els dos partits al Palau també es van saldar amb triomf culer, però amb resultats més ajustats: 34-32 i 31-29, respectivament.

Després de començar amb una derrota davant del Rhein-Neckar Löwen (35-34), el Barça Lassa vol confirmar el bon moment de forma mostrat al Palau contra el Veszprém (31-28) per seguir sumant de dos en dos en un grup A d’allò més competitiu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut