El Barça visita l'actual campió per jugar el primer partit de l'any

El Barça visita l'actual campió per jugar el primer partit de l'any

Després de la suspensió del partit davant el CH Jaca, els blaugranes visiten la pista de l’actual campió per afrontar el primer partit de la temporada

Nou inici per al conjunt de Marcus Fajardo. Després de la sortida nul·la, a causa de la suspensió del partit que s’havia de jugar el cap de setmana passat entre el Jaca i el Barça, els blaugranes disputaran demà al vespre el primer partit de la temporada. El rival en aquesta ocasió puja de nivell. L’actual campió de la LNHH, el Txuri-Urdin.

El Txuri, el rival a batre

Els de Sant Sebastià són clarament el rival a batre a la lliga. La temporada passada els bascos no van trobar dificultats per emportar-se el títol, i tot i que durant la lliga van tenir algun ensurt, el Txuri va ser el dominador clar en els play offs.

Per aquest motiu el Barça és conscient que el rival a batre és l’equip basc i que serà una tasca complicada sumar la primera victòria demà, a les 21.45h. Així i tot, els de Marcus Fajardo no renuncien a la victòria i recorden que, la passada campanya, el Barça ja va guanyar el Txuri en l’últim partit de la fase regular disputat a Barcelona i que va acabar amb un resultat de 6-2 per als blaugranes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut