L’homenatge a Sedano, el 27 d’octubre al Palau

L’homenatge a Sedano, el 27 d’octubre al Palau

L’acte de retirada de la samarreta del porter coincidirà amb el partit que disputaran el Barça Lassa i ElPozo al Palau Blaugrana (dissabte 27 d’Octubre, a les 21h)

Ja hi ha data per l’homenatge a Paco Sedano. L’acte es farà el proper dissabte dia 27 d’octubre, coincidint amb el partit que disputaran el Barça Lassa i ElPozo al Palau Blaugrana (21h, en directe per Teledeporte i Esport3).

Samarreta retirada

Tot i que els detalls es donaran a  conèixer més endavant, l’acte central de l’homenatge consistirà en la retirada de la samarreta de Paco Sedano. Serà un moment històric, perquè la de Sedano serà la primera samarreta d’un jugador de futbol sala que penjarà per sempre més del Palau.

11 temporades i 22 títols de blaugrana

Paco Sedano va jugar 11 temporades al Barça de futbol sala, entre el 2007 i el 2018, i va guanyar 22 títols defensant la samarreta del Club, entre aquests 3 lligues, 2 UEFA Futsal Cup, 3 Copes d’Espanya, 5 Copes del Rei, 1 Supercopa d’Espanya i 8 Copes Catalunya. A més, Sedano també va guanyar 1 Mundial (2004) i dos Europeus amb la Selecció Espanyola (2005 i 2016), i en el seu palmarès també hi figura el premi al Millor porter del Món (2018).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut