Local

Ernesto Valverde: “Serà clau superar la pressió alta de l’Athletic”

El tècnic blaugrana, a la roda de premsa prèvia al matx de la jornada 7 de la Lliga, ha recalcat la personalitat de l’equip entrenat per Berizzo

“Una de les claus del partit serà superar la pressió alta de l’Athletic”. Ha repetit en més d’una ocasió Ernesto Valverde en la roda de premsa prèvia al partit de Lliga entre Barça i Athletic (16.15 hores, beIN LaLiga). L’equip de Berizzo “té molta personalitat i sempre vol dominar el joc amb la possessió de la pilota”, ha afegit el tècnic blaugrana.

D’aquesta manera, tal com ha explicat Valverde, les característiques de l’Athletic són diferents de les dels rivals anteriors: “No es tanquen al darrere i et vénen a buscar”. Després de catalogar al proper rival blaugrana en competició domèstica com un equip més que complicat, el Txingurri ha remarcat la dificultat del matx, que el preveu “intens, físic i obert”.

Actitud extraordinària

Ernesto Valverde ha declarat que en tots els partits anteriors “l’equip sempre ha tingut una actitud extraordinària”. I, tal com ha explicat, amb la porteria rival entre cella i cella en tot moment. Perquè “sempre que hem encaixat gol, hem reaccionat”. “És cert que hem de millorar, però inclús quan guanyem els partits”, ha completat en més d’una resposta el tècnic blaugrana.  

Més notícies aquí