Fundació Albacete – FC Barcelona Femení (prèvia): Una revelació

Fundació Albacete – FC Barcelona Femení (prèvia): Una revelació

15.00h, Gol: Les blaugranes disputaran un nou compromís fora de casa davant d’una de les sorpreses, fins al moment, de la Lliga

Amb la felicitat dels deures fets a la Champions League gràcies a la remuntada del dimecres al Mini, el Barça Femení es posa de nou el xip de la Lliga per afrontar la quarta jornada de Lliga aquest diumenge a la tarda. Com en els dos partits anteriors –tenint en compte que contra el Llevant es va ajornar-, el conjunt blaugrana jugarà a domicili, en aquest cas davant la Fundación Albacete.

Fins ara, el Barça suma dos triomfs, a Lezama (0-1) i en el derbi (0-3). També té sis punts el rival de la Ciudad Deportiva Andrés Iniesta, tot i la derrota en la setmana al camp del Llevant.

Patri, baixa per lesió

L’equip sortia aquest dissabte cap a Albacete amb 19 convocades, amb la baixa d’última hora de Patri Guijarro. Segons han comunicat els Serveis Mèdics, té una lesió adductor llarg cama esquerra i queda pendent d’evolució. Les citades són: Paños, P. Tajonar, María León, Melanie, Losada, Gemma Gili, Marta Torrejón, Mariona, Andressa Alves, Alexia, Aitana, Leila, Duggan, A. Pereira, Hamraoui, Bussaglia, Andonova, Martens i Pina.

A banda de Patri, no hi seran per lesió Van der Gragt, Bárbara i Candela, ni tampoc per decisió tècnica Gemma Font.

Les declaracions de Fran Sánchez

“Tornem a la dinàmica de la Lliga després d’haver passat la Champions, amb l’objectiu de sumar tres punts. Juguem contra un rival que ha començat bé la Lliga i es tracta d’anar allà i fer un bon partit i intentar treure els tres punts”.

“No és un partit còmode. L’Albacete és un equip organitzat, l’any passat va demostrar que és difícil de batre per això i crec que serà una mica el mateix”.

Les declaracions de Natasa Andonova

“No serà fàcil, és un camp dur. Recordo l’any passat, que va vam guanyar 0-3, però no va ser fàcil. Hem de sortir molt motivades i aconseguir els tres punts”.

“La Fundación Albacete va guanyar els dos primers partits i en l’últim va perdre amb el Llevant, en un camp difícil. Com he dit sortirem molt motivades”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut