Barça Lassa – Barcelos: A la recerca d’un premi molt valuós

Barça Lassa – Barcelos: A la recerca d’un premi molt valuós

El conjunt blaugrana ha viatjat aquest divendres cap a Portugal amb la il·lusió de seguir conquerint el vell continent

És el premi. És el títol que només poden jugar els privilegiats. És el trofeu que permet seguir somrient a Europa. I és un títol que costarà molt de guanyar. El Barça Lassa, com a vigent campió de la Lliga Europea, va guanyar-se el dret d’optar a la Copa Continental, però ara l’ambició s’ha de demostrar a la pista de Barcelos.

El conjunt blaugrana ja està preparat una competició d’alt nivell després de viatjar aquest divendres cap a terres portugueses i de fer una última sessió a la pista on es jugaran les semifinals entre el Lleida i el Porto i entre Barça Lassa i Barcelos (22.00 h, hora de Barcelona; Esport3 i CERH-TV).

L’equip ha viatjat amb la baixa del lesionat Matias Pascual, coberta pel jove Àlex Joseph. Tota la plantilla és conscient de la prova que s’haurà de superar aquest dissabte. “Juguem contra l’amfitrió i haurem de donar el millor de nosaltres mateixos”, expressava Edu Castro. A “La catedral” de Barcelos s’hi respira molt d’hoquei i també s’hi viurà un ambient hostil, davant un equip que tindrà les baixes per sanció de Joao Almeida i Rubén Sousa.

A la recerca de la 18a Continental amb un format diferent  

En cas d’arribar a la final i de superar el diumenge el Lleida o el Porto, s’aconseguiria la 18a Copa Continental en un total de 20 participacions. I seria la primera que els blaugranes assolirien amb el format de Final Four (establert des de la temporada passada; abans es jugava a partit únic o a doble duel). També seria el 120è títol oficial de la secció més llorejada del FC Barcelona. Sens dubte, aquesta Copa Continental seria un premi molt valuós.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut