Plaza recupera els internacionals i desconfia del partit contra Segovia

Plaza recupera els internacionals i desconfia del partit contra Segovia

El tècnic sap que la proximitat de la disputa de la Champions pot suposar una distracció per l’equip i per això vol els cinc sentits en el partit de lliga de divendres (21:15h, Palau Blaugrana, Esport3)

El Barça de futbol sala ha recuperat aquest dijous als cinc jugadors internacionals desplaçats amb les seleccions i Andreu Plaza només té un dia i mig amb tota la plantilla al complet per preparar la tercera jornada de lliga contra Segovia (divendres, 21:15h, Palau Blaugrana, Esport3).

Respecte pel rival

El virus FIFA ha respectat al Barça i els cinc internacionals –Lozano, Aicardo, Adolfo, Boyis i Esquerdinha- estaran a disposició de Plaza per al partit contra Segovia. La principal preocupació del tècnic, doncs, serà evitar que la proximitat de la Main Round de la Champions, que es disputa la setmana que ve a Bèlgica, pugui distreure l’equip. “A partir de divendres a les 23h ja pensarem en la Champions, però ara toca centrar-se en el Segovia perquè la lliga està molt igualada i tots els equips et poden donar un disgust si no estàs concentrat al 100% i no respectes al rival”, avisa Plaza.

En el mateix sentit s’ha expressat Esquerdinha, que juntament amb Lozano va viure en primera persona els anys bons del mític Caja Segovia. “Va ser una época molt bona, però ara el Segovia és un Club totalment diferent amb gent jove amb molta qualitat i que sempre et pot complicar la vida”, explica Esquerdinha. El golejador blaugrana també destaca el bon moment de l’equip i es marca com a objectiu “ser capaços de deixar la porteria a zero” en el proper partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut