Barça Lassa – Bidasoa Irún: Triomf de menys a més (32-23)

Victòria clara dels homes de Xavi Pascual en un duel en què els blaugranes han mostrat la seva progressió i s'han acabat imposant amb autoritat

Triomf clar d'un Barça Lassa que ha anat en línia ascendent en el partit contra el Bidasoa Irún (32-23). Els primers minuts han estat de domini visitant amb un inspirat porter visitant sota pals. Els homes de Xavi Pascual han sabut reaccionar abans del descans i han mostrat la seva millor versió per sumar un nou triomf i mantenir-se invicte aquest curs a la Lliga Asobal

El duel ha començat amb el Bidasoa Irún molt efectiu de cara a porteria i dominant en el marcador en els primers compassos. Alhora, el porter visitant s’ha mostrat molt encertat en els primers compassos. Això ha permès que el conjunt visitant agafar la primera diferència de dos gols i tingués el domini dels primers 10 minuts de joc.

El partit s’ha mantingut igualat en tot moment, fins que a partir del 9-9 els blaugranes han capgirat el resultat. El Barça Lassa ha anat de menys a més i ha augmentat la diferència en el marcador fins a obtenir una màxima renta de cinc gols just abans del descans (16-11).

El Barça Lassa certifica un nou triomf

A la represa, els homes de Xavi Pascual han mantingut el domini en el marcador i han arribat a tenir una renta de vuit dianes a favor. El Bidasoa Irún, però, no s’ha rendit i ha lluitat fins al darrer instant. Això ha obligat als blaugranes a oferir la seva millor imatge. En uns darrers minuts amb Möller firmant una bona actuació sota pals i amb aturades espectaculars els culers han arrodonit el triomf, el quart d’aquest curs a la Lliga Asobal (32-23). El proper duel del Barça Lassa serà aquest dissabte a la pista del Kristianstad en el partit corresponent a la jornada 3 de la VELUX EHF Champions League (19.30 hores).