Local

Sergio, blaugrana fins al 2023

El migcampista de Badia del Vallès ha signat la renovació que amplia la seva vinculació amb el FC Barcelona

El FC Barcelona i Sergio Busquets han signat aquest matí  l’acord de renovació del contracte del jugador, que finalitzarà el 30 de juny del 2023. La clàusula de rescissió passa de 200 milions d’euros a 500 milions d’euros.

Sergio, baluard del migcamp culer

Intel·ligència, equilibri, visió de joc... Les característiques de Sergio són infinites. El treball del ‘5’ culer és asimètric en defensa i en atac. El migcentre blaugrana no només és important en tasques defensives, sinó també ofensives. El seu excel·lent posicionament sobre el camp li permet ser un pop defensiu, però també construir i repartir joc amb criteri. Perquè sempre opta per la passada correcta i aquella que dona avantatge al seu company. La pilota als peus de Sergio s’afina. I Busquets ho fa tot amb una senzillesa extraordinària.

Sergio, segon capità del primer equip, ha jugat un total de 490 partits i ha marcat 13 gols. Durant les onze temporades que ha defensat la samarreta blaugrana, el migcampista ha guanyat 28 títols: 7 Lligues, 6 Copes, 3 Lligues de Campions, 3 Mundials de Clubs, 3 Supercopes d’Europa i 6 Supercopes d’Espanya.

 

Més notícies aquí