Sergio, blaugrana fins al 2023

Sergio, blaugrana fins al 2023

El migcampista de Badia del Vallès ha signat la renovació que amplia la seva vinculació amb el FC Barcelona

El FC Barcelona i Sergio Busquets han signat aquest matí  l’acord de renovació del contracte del jugador, que finalitzarà el 30 de juny del 2023. La clàusula de rescissió passa de 200 milions d’euros a 500 milions d’euros.

Sergio, baluard del migcamp culer

Intel·ligència, equilibri, visió de joc... Les característiques de Sergio són infinites. El treball del ‘5’ culer és asimètric en defensa i en atac. El migcentre blaugrana no només és important en tasques defensives, sinó també ofensives. El seu excel·lent posicionament sobre el camp li permet ser un pop defensiu, però també construir i repartir joc amb criteri. Perquè sempre opta per la passada correcta i aquella que dona avantatge al seu company. La pilota als peus de Sergio s’afina. I Busquets ho fa tot amb una senzillesa extraordinària.

Sergio, segon capità del primer equip, ha jugat un total de 490 partits i ha marcat 13 gols. Durant les onze temporades que ha defensat la samarreta blaugrana, el migcampista ha guanyat 28 títols: 7 Lligues, 6 Copes, 3 Lligues de Campions, 3 Mundials de Clubs, 3 Supercopes d’Europa i 6 Supercopes d’Espanya.

FC Barcelona 5 Villarreal 1 (HQ)

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut