RCD Espanyol – FC Barcelona Femení (prèvia): Ara, el derbi

RCD Espanyol – FC Barcelona Femení (prèvia): Ara, el derbi

12.00h, beIN LaLiga: L’equip reprèn la Lliga a Sant Adrià del Besós amb la missió de retrobar-se amb el triomf
La pilota, per fi, tornarà a rodar aquest dissabte al migdia. I ho farà en un derbi, sempre especial, a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. El Barça Femení, doncs, tornarà a jugar després de la derrota de fa deu dies a l’anada dels setzens de final de la Champions League al Kazakhstan i de la suspensió del duel de la jornada anterior amb el Llevant pel brot de gastroenteritis. Ja recuperat, l’equip aparca la Champions fins dimecres al Mini i vol seguir sumant de tres en tres a la Lliga, com ho va fer en el debut a Lezama.

A la prèvia, l’entrenador Fran Sánchez revelava que tenia a totes les futbolistes en condicions, amb l’excepció de la lesionada Stefanie Van der Gragt i de la sancionada Melanie Serrano. Candela Andújar, per la seva banda, ja ha rebut l’alta mèdica.

L’Espanyol, per la seva banda, rebrà el Barça havent guanyat ‘in-extremis’ el Betis a la primera jornada i de caure amb contundència a València a la segona.

En l’últim precedent, de fa un mes, les culers es van imposar per 7-0 a la final de la Copa Catalunya, a Tàrrega. Tot i això, Fran Sánchez i María León explicaven a la prèvia que no se’n refien d’un rival que es pren els derbis de manera diferent.

Les declaracions de Fran Sánchez

“L’equip s’ha entrenat més o menys amb normalitat, la gent s’està recuperant, els Serveis Mèdics han treballat força sobretot en la hidratació de les jugadores. Ho deixem enrere i pensem ja en el derbi, que és força important”.

“Els derbis sempre són diferents, especials. Venim de tenir un resultat ampli fa poc contra elles i segur que tindran ganes de refer-se. Sempre és un partit complicat. L’any passat no va ser fàcil i ens esperem el mateix”.

(El 7-0 a la Copa Catalunya) “És una referència que tenim tots dos equips. Ens servirà per intentar millorar coses que no vam fer bé, però el que estic segur és que, com l’any passat, serà un partit incòmode. Elles surten agressives i intenses. Al camp de l’Espanyol mai et trobes partits fàcils”.

Les declaracions de María León

“Ara ja estem bé, hem estat ‘fotudes’. Després de tot, dels dies de descans a casa, que no podíem entrenar per recuperar-nos bé, ara ja estem millor. El dimarts quan vam arribar ens notàvem fluixetes. Avançada la setmana ja ens sentim millor”.

“Des del dimarts que pensem només en el derbi. Tots els partits són complicats. Jo he estat en l’altra posició de jugar contra el Barça i, sincerament, no sé per què, era una motivació. En un Espanyol-Barça sempre hi ha molta rivalitat”.

“Serà dur, complicat. Si no estem recuperades, espavilades i concentrades, segurament ens donaran canya”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut