Setmana atípica sense internacionals

Setmana atípica sense internacionals

Lozano, Aicardo, Boyis, Adolfo i Esquerdinha es troben concentrats amb les seleccions d’Espanya i Rússia i no s’incorporaran fins dijous a la dinàmica del grup

El Barça Lassa ha començat a preparar en quadre el partit de divendres contra Segovia (21:15h, Palau Blaugrana). Fins al proper dijous, el tècnic Andreu Plaza compta amb només 8 jugadors en els entrenaments per les absències dels lesionats Rivillos i Leo Santana, i també de fins a 5 jugadors internacionals que es troben concentrats amb les seves seleccions: Lozano, Aicardo, Boyis i Adolfo –amb Espanya-; i Esquerdinha –amb Rússia-.

Així doncs, el Barça Lassa només tindrà un dia amb la plantilla al complet per preparar el partit de divendres contra Segovia degut als compromisos amistosos internacionals.

La Selecció Espanyola estrena seleccionador, el fins ara segon Fede Vidal, i s’enfronta a Dinamarca en un doble compromís a Ceuta, dilluns 21h i dimarts 19:30h. A destacar el debut de Boyis amb la Selecció Absoluta, a més de la presència de Lozano, Aicardo i Adolfo.

I la Rússia d’Esquerdinha s’enfronta a Sèrbia en dos amistosos que es disputaran a Moscou, dilluns 20:30h i dimarts 20:30h.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut