Andrea Pereira, derbis a banda i banda: “Són els partits que ens agraden”

Andrea Pereira, derbis a banda i banda: “Són els partits que ens agraden”

La defensa, formada a les categories inferiors de l’Espanyol, afronta el primer derbi de Lliga amb el Barça
Si per algú serà especial el derbi de dissabte és per a Andrea Pereira. La defensa barcelonina, sorgida de l’Espanyol, viurà el seu primer de Lliga amb el Barça Femení, on va arribar a l’estiu després de dues temporades a l’Atlètic de Madrid. En una entrevista als mitjans del Club, passa pàgina dels problemes posteriors al viatge al Kazakhstan, reconeix que es tracta d’un partit especial i està convençuda que res tindrà a veure amb el 7-0 de la final de la Copa Catalunya, de fa unes setmanes.

Les declaracions d’Andrea Pereira

“Estem recuperades, amb ganes. Ara partit important aquest cap de setmana i hi anem al cent per cent”.

“Hem jugat a Lezama, un camp sempre difícil, després teníem el Llevant que s’ha reforçat molt bé i ara derbi català. A la Lliga serà diferent a la Copa Catalunya, elles s’han reforçat bé”.

“Els derbis sempre es viuen d’una manera molt viva. És diferent. El Barça, per les aspiracions de Lliga, està obligat a guanyar i l’Espanyol suposo que estarà amb ganes de guanyar al Barça després de tants partits que no ho ha pogut fer. És especial per a les dues bandes”.

“He viscut totes les etapes; quan l’Espanyol era un dels millors de la Lliga i el Barça estava en creixement, després quan es va igualar la cosa i ara amb el Barça, a priori, per sobre. La rivalitat sempre ha existit. Ens juguem la Lliga, la Copa... Són els partits que ens agraden a les jugadores ”. 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut