La Federació de Penyes del Barcelonès Est realitza el seu segon viatge solidari a Burkina Faso

La Federació de Penyes del Barcelonès Est realitza el seu segon viatge solidari a Burkina Faso

Els penyistes van visitar per segon any consecutiu les seves poblacions agermanades al país amb motiu de la seva tasca humanitària a la zona

Els membres de la Federació de Penyes del Barcelonès Est van viatjar a Burkina Faso el passat 23 d’agost. La Federació, que compta amb penyes agermanades allà i des de l’any passat vetlla pel desenvolupament del país, va ser rebuda a la seva arribada per les autoritats polítiques i tradicionals de la zona.

Entre les personalitats més destacables s’hi trobava Sa Majestat Moogho Naaba Baongo, que va acollir als catalans al seu palau després que assistissin a una cerimònia que se celebra tots els divendres de l’any. Tampoc es va voler perdre la cita el ministre d’Estat, Simon Compaoré, qui va agrair als penyistes barcelonins tant la visita com la tasca a Burkina Faso.

En aquesta ocasió, els aficionats blaugranes van fer arribar al país gairebé 300kg de material escolar, d’higiene, botes de futbol, pilotes i samarretes. A banda d’altres coses, la Federació  i les seves penyes van recol·lectar fins a 1.250kg de farina de blat de moro i la mateixa quantitat d’arròs blanc local per repartir entre Bousse i els barris de Gonghin i Larle a Ouagadougou.

La trobada també va donar cabuda a l’esport. Així, partits de futbol de grans i petits, femení, bàsquet i petanca van completar aquestes jornades i van reforçar el vincle entre les penyes catalanes i els aficionats locals.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut