Dimecres al Mini, tots a per la remuntada

Dimecres al Mini, tots a per la remuntada

El Barça Femení s’encomana al Miniestadi de les grans ocasions per intentar capgirar el 3-1 davant del BIIK Kazygurt, el dimecres, a la tornada dels setzens de Champions League
El Barça Femení afronta un nou repte: la seva primera remuntada en una eliminatòria de Lliga de Campions. El 3-1 de l’anada dels setzens de final al Kazakhstan, l’obliga a obtenir un gran resultat el dimecres (18.00h), al Miniestadi, davant del BIIK Kazygurt per ser als vuitens de final. És per això que l’equip necessita el Mini de les grans ocasions, el que mai ha fallat en les cites decisives per al Femení, per aconseguir l’objectiu.

Aquest serà el primer partit oficial de la temporada a casa per a les blaugrana, que l’any passat van caure als quarts de final davant de l’Olympique de Lió, futur campió d’Europa.

Cal recordar que per accedir al Miniestadi aquest partit és imprescindible la recollida de les entrades a les taquilles del Camp Nou. Dilluns s’obria la recollida exclusiva per als socis i el dimarts, per a la resta de públic.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut