El Barça busca seguir amb el bon joc davant l’Egara

El Barça busca seguir amb el bon joc davant l’Egara

Els blaugranes s’enfronten demà als egarencs en el tercer partit de lliga amb l’objectiu de seguir mostrant la seva millor versió

El Pau Negre tornarà a ser el terreny de joc en el qual els d’Oriol Torras volen seguir demostrant del que són capaços. Després de dues jornades on el Barça ha mostrat una gran evolució, tot i sumar 1 punt de sis possibles, els blaugranes confien a poder seguir sumant demà davant l’Egara.

El Pau Negre, un fortí

Des de la passada campanya, el Barça d’Hockey Herba ha fet saber als seus rivals, fins i tot als capdavanters de la lliga, que sumar tres punts al Pau Negre no és cosa fàcil. De fet, l’any passat el Barça va sumar 16 dels 29 punts que es van disputar a l’estadi de Montjuïc. A més, el Barça va estar a punt de superar al Polo i al Júnior en dos partits que van ser molt igualats l’any passat.

Aquestes dades, així com l’empat davant el Júnior de la passada jornada, confirmen que el Barça es fa fort quan juga com a local, motiu pel qual els blaugranes són optimistes de cara al partit de demà. A més, en cas que el Barça pugui puntuar, demà a les 12.45 davant l’Egara, els blaugranes farien un petit pas cap a la Copa del Rei i el partit d’aquí a quinze dies seria decisiu per aconseguir la classificació per a la competició del Ko.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut