Barça Lassa – Fútbol Emotion Saragossa: Huracà blaugrana i liderat (6-3)

Els de Plaza mostren tot el seu repertori ofensiu per superar un rival sotmès abans del minut deu i es col·loquen al capdamunt de la LNFS

Una tempesta perfecta en atac. D’aquesta manera, el Barça Lassa ha sumat el seu segon triomf a la Lliga després de derrotar (6-3) el Fútbol Emotion Saragossa gràcies a un inici de partit màgic. Els gols blaugrana, obra d’Aicardo (2), Adolfo, Ferrao, Dyego i Roger, han ajusticiat un rival que només ha reaccionat al tram final del primer temps amb gols de Nano Modrego i Vassoura i de Tejel al segon període. Amb aquesta victòria, el conjunt culer es col·loca líder de la lliga, igualat a punts amb el Palma Futsal i el Llevant.

Els de Plaza han realitzat un inici fulgurant que els hi ha atorgat la victòria. Aicardo, al cap de quaranta segons de duel, ha marcat el primer gràcies a una canonada. I abans del minut 10, Adolfo i, de nou, Aicardo, ja han establert el 3-0. Un gol, el tercer, que ha arribat després d’una combinació col·lectiva magnífica del Barça Lassa. Dos minuts després, Ferrao ha aprofitat un refús per fer el 4-0, i, en aquest instant, el rival ha despertat.

Reacció aragonesa

Els de Plaza han comès la cinquena falta molt aviat (min.13), i Nano Modrego ha marcat de doble penal poc després, quan s’ha assenyalat la sisena infració blaugrana. Vassoura ha confirmat la reacció visitant amb un gran gol tres minuts després (4-2), però Dyego ha sufocat els ànims aragonesos a dos minuts pel descans, amb un xut col·locat marca de la casa.

La segona meitat ha començat com la primera, amb el Barça Lassa assetjant la porteria d’Ivan Bernad. El ritme de joc culer ha baixat en intensitat, però el bon treball dels de Plaza en defensa ha evitat que el Fútbol Emotion Saragossa crees perill. Tot i això, els de Santi Herrero han gaudit d’una doble ocasió al minut 26, en dues rematades de Farinha i Chicho.

Treva i últims minuts intensos

Tots dos conjunts han tingut uns minuts de tranquil·litat fins que, al minut 34, Roger ha fet el sisè gol blaugrana. El ‘4’ ha aprofitat una assistència d’Adri Ortego amb el cap per anotar a porta buida. Una diana resposta gairebé de forma immediata pel Saragossa, ja que Tejel ha aprofitat un refús de Juanjo per retallar distàncies (6-3). L’entrenador visitant Santi Herrero ha col·locat Retamar com a porter jugador, a la cerca d’un empat que no ha arribat. Així doncs, triomf final del Barça Lassa que dorm líder de la lliga amb sis punts igualat amb Palma Futsal i el Llevant UD.