Celebració de la Mercè amb l’entrega de les darreres insígnies d’or de l’any

Celebració de la Mercè amb l’entrega de les darreres insígnies d’or de l’any

Josep Maria Bartomeu i Jordi Cardoner reben a l’Auditori 1899 els darrers socis que es van vincular al Barça l’any 1968

El FC Barcelona ha celebrat aquest dilluns la festivitat de la Mercè, patrona de la ciutat, amb el darrer acte d’entrega de les insígnies d’or del Club als socis que aquest any 2018 compleixen 50 anys de fidelitat a l’Entitat que s'ha celebrat a l'Auditori 1899, i al què han assistit el president Josep Maria Bartomeu i el vicepresident primer, Jordi Cardoner i Casaus.

L’acte de lliurament de les insígnies d’or és ja tota una tradició barcelonista en la celebració del Dia de la Mercè, i és un dels esdeveniments institucionals i socials més importants del Club, perquè és un reconeixement a la fidelitat de la vinculació dels socis amb el FC Barcelona.

Josep Maria Bartomeu i Jordi Cardoner han saludat els 60 socis homenatjats avui i els han fet entrega de la corresponent insígnia pels seus 50 anys de barcelonisme, en una recepció en la qual els socis presents han estat acompanyats de familiars i amics.

En el seu parlament, Josep Maria Bartomeu ha agraït el suport i la constància dels socis assistents: “Amb aquest acte celebrem els vostres 50 anys de vinculació al Barça i us en volem donar les gràcies perquè, en aquells moments difícils on ser del Barça no era gaire ben vist per alguns sectors, tots vosaltres vau ser valents i vau ajudar a superar les dificultats i a fer créixer el Club, que de mica en mica i amb l’esforç de tots ha aconseguit una posició privilegiada i s’ha situat entre els clubs més importants del món”.

El dia que fa 61 anys va ser inaugurat el Camp Nopu, el president blaugrana també ha fet referència al nou projecte de renovació de la instal·lació: "hem d'estar molt agraïts al nostre estadi, però també molt il·lusionats de cara al futur, perquè estem a les portes de viure la seva remodelació dins el projecte de l’Espai Barça”.

L’entrega de les insígnies d’or ha estat l’acte principal de la diada de la Mercè al Camp Nou, en una jornada que ha començat amb una Santa Missa a la Llotja President Suñol per celebrar la festivitat de la patrona de Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut