Homenatge de les penyes als ex jugadors que van defensar l'escut del Barça i del Girona

Homenatge de les penyes als ex jugadors que van defensar l'escut del Barça i del Girona

La recepció entre les federacions de penyes dels dos clubs ha reunit aquells ex futbolistes que van defensar la samarreta dels dos clubs

Un acte d’homenatge als ex jugadors que han format part tant del FC Barcelona com del Girona FC ha centrat l’atenció de la recepció que s’ha celebrat abans del partit entre representants de les penyes dels dos equips a la Llotja Presidencial del Palau Blaugrana.

La Federació de Penyes Barcelonistes del Gironès, Selva, Garrotxa i Pla, amb el recolzament de la Confederació Mundial de Penyes, ha organitzat novament amb motiu del partit de la cinquena jornada de Lliga, una recepció a la Federació de Penyes del Girona FC en la que les dues entitats han homenatjat els jugadors que van defensar la samarreta dels dos equips.

La llista de jugadors ha estat encapçalada per l’actual president del Girona FC, Delfí Geli, que ha presidit la delegació gironina a aquesta recepció, juntament amb Quim Alegret, president de la Federació de Penyes del Girona FC.  Per part del FC Barcelona, el directiu Pau Vilanova ha presidit un acte al que també han assistit Antoni Guil, president de la Confederació de Penyes, i Ramon Alfonseda, president de l’Agrupació Barça Jugadors, entre altres.

Al costat de Delfí Geli, la llista de jugadors que han rebut l’homenatge ha estat formada per Pepe Pinto, Joan Torrent, Josep Franch, Paco Nieto, Josep Maria Pérez Boixadeas, Albert Jorquera, Jofre Mateu, Joan Blanquera, Miquel Torrent i Joan Franch. La llista ha estat completada per jugadors ja desapareguts o que no han pogut estar presents, però que han estat representants per familiars o coneguts, com Domènec Balmanya, Josep Puig “Curta”, Lluís Coll, José Iborra, Cristóbal Martin, Francisco Betancourt, Emilio Aldecoa, Manuel Otero i Vicens Sasot.

En el seu torn de parlaments, el directiu Pau Vilanova s'ha mostrat molt satisfet de poder acollir "aquest acte d'agermanament entre els jugadors que han jugat als dos clubs, però també d'agermanament entre les dues aficions i entre les seves penyes. Ens uneixen uns valors i un sentiment cap a un mateix país".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut