Venda d’entrades per al partit al camp del València

Venda d’entrades per al partit al camp del València

Els socis poden adquirir les seves entrades per al partit de Mestalla des del dimarts 25 de setembre a les 10 hores i fins al dilluns 1 d'octubre a les 12.00 hores

La venda de les entrades per al partit de Lliga que enfrontarà el València i el FC Barcelona, el diumenge 7 d'octubre a l’estadi de Mestalla de la capital valenciana (20.45 h), començarà el dimarts 25 de setembre a les 10.00 hores i finalitzarà el dilluns 1 d'octubre a les 12.00 h, o quan s’exhaureixin les 345 entrades disponibles.

Cada soci pot demanar una entrada, i es poden agrupar fins a quatre socis a la petició. El preu és de 85 euros, i les localitats estaran ubicades a la zona visitant.

Queden exclosos de l’adquisició d’entrades els socis menors de 6 anys, aquells amb quotes de soci impagades i els sancionats per la Comissió de Disciplina. La compra es podrà fer a través de la passarel·la de la web, on caldrà identificar-se amb la clau i el codi personal (link de compra a sota d’aquest text).

Les entrades seran nominals i intransferibles, i les haurà de recollir personalment cada soci a València, prèvia identificació. La informació de la recollida s’enviarà per correu als socis que hagin comprat l’entrada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut