U.B. Conquense – FC Barcelona B: Hat-trick de Rafa Mujica per sumar la segona victòria de la temporada (0-3)

Gran partit col·lectiu del filial barcelonista per continuar amb la ratxa: set dels últims nou punts possibles

Un Barça B que cada jornada s’adapta millor a la categoria ha aconseguit sumar la segona victòria de la temporada després de derrotar per 0-3 la U.B. Conquense. Els culers han dominat tot el partit, tot i no haver marcat a la primera part. A la segona meitat han arribat els gols: Mujica ha fet un hat-trick en tan sols 25 minuts.

Els blaugranes han sortit decidits a continuar la ratxa al camp del Fuensanta de Conca. Després dels primers cinc minuts, durant els quals ambdós equips han estat indecisos, els homes de Garcia Pimienta han dominat el joc i han començat a tocar la pilota. Al minut 10 ha arribat la millor ocasió blaugrana: després d’una errada de la defensa local, Ballou ha rematat sol després d’una passada de la mort de Kike Saverio. Però Sergi Puig, porter cedit del Barça al Conquense, ha evitat el primer gol barcelonista.

Deu minuts més tard el jugador culer de nacionalitat canadenca ha tornat a tenir el gol a les seves botes, però el porter rival l’ha aturat. I és que el Barça B ha generat perill durant tota la primera meitat, però la pilota no entrava. En canvi, el Conquense, que s’ha posat les piles als últims minuts de la primera meitat, ha estat a punt de marcar, però Carevic ho ha resolt sense problemes. El matx ha arribat al descans amb un 0-0 que no reflectia les clares ocasions culers.

Hat-trick de Mujica en 25 minuts

La xerrada de Pimi al vestuari ha canviat el partit. I és que només havien passat tres minuts de la segona part quan Cuenca ha fet una passada en llarg a l’espai cap a Mujica, que l’ha sabut materialitzar en gol. Els blaugranes no han abaixat el ritme, i quatre minuts més tard el mateix davanter canari ha empès la pilota quan havia quedat morta a l’àrea petita després d’una gran jugada de Kike Saverio i ha posat el 0-2 a l’electrònic.

El Barça B no ha perdut en cap moment el control del partit. Amb el Conquense bolcat a l’atac buscant reduir diferències, els barcelonistes ho han aprofitat i han marcat el tercer gol de la tarda. Mujica, que encara no havia marcat aquest curs, ha anotat el seu primer hat-trick de l’any. Riqui Puig ha deixat d’esperó cap a Saverio, que ha errat el xut i el rebuig del porter ha caigut als peus del ‘9’ culer, que només ha hagut d’acompanyar la pilota cap a dins de la porteria local.

Minuts sense patiment

Aquesta temporada el Barça B no havia estat capaç de guanyar un partit plàcidament. A 20 minuts per al final el 0-3 semblava indicar que els culers aconseguirien la segona victòria de la Lliga, i així ha estat. En els darrers minuts del matx Oriol Busquets ha tornat a trepitjar la gespa en un partit oficial després d’estar set mesos lesionat. No hi ha hagut més sorpreses, i amb aquest resultat els culers sumen set punts de nou possibles en els últims tres enfrontaments. El proper matx, derbi català al Miniestadi contra l’Olot el dissabte 29 de setembre.