Oliveirense, Follonica i Dinan Quévert, els rivals del Barça Lassa a la Lliga Europea

Oliveirense, Follonica i Dinan Quévert, els rivals del Barça Lassa a la Lliga Europea

El vigent campió començarà la defensa del títol al Palau contra el Follonica el 20 d’octubre

Oliveirense, Follonica i Dinan Quévert són els rivals del Barça Lassa a la fase de grups de la Lliga Europea 2018/19. Després del sorteig realitzat aquest dissabte al matí a Itàlia, el vigent campió ha conegut com començarà la defensa del màxim títol continental.

La competició començarà el 20 d’octubre al Palau contra el Follonica, mentre que el primer partit a domicili serà a la pista del Dinan Quevert el 17 de novembre i després es visitarà l’Oliveirense l’1 de desembre. La segona volta de la fase de grups s’inciarà al Palau el 19 de gener contra el conjunt portuguès, continuarà el 16 de febrer a Itàlia i s’acabarà el 9 de març rebent el conjunt francès.

En cas de classificar-se per als quarts de final, el rival seria un dels dos primers classificats del Grup D, en què han estat ubicats el Benfica, el Noia, el Monza i el Montreux.

L’Oliveirense de Xavi Barroso

És el principal rival a tenir en compte en el grup A de la Lliga Europea. Aquest estiu s’ha reforçat amb un bon conegut del Palau com és Xavi Barroso i amb l’exblaugrana Marc Torra (Reus). També han arribat a Oliveira de Azémeis l’argentí Emanuel Garcia (Juventude de Viana) i Jorge Silva (Porto), per completar una plantilla on també hi ha peces vells coneguts de l’OK Lliga com Jordi Bargalló (germà de Pau), el porter Xevi Puigbí, el gallec Pablo Cancela i el defensa Ricardo Barreiros. El darrer partit contra l’Oliveirense va ser a la semifinal de la Lliga Europea disputada a Lleida (derrota 0-1).

L’últim rival de quarts de final

El Barça Lassa tornarà a Follonica una temporada després d’haver-se enfrontat als quarts de final de la competició europea. A la localitat italiana es va empatar (3-3) i, al Palau, es va certificar l’accés a quarts amb un triomf (5-1). L’equip d’Enrico Mariotti s’ha reforçat aquest estiu amb David Gelmà (Girona) i Marco Pagnini (Forte dei Marmi).

El vigent campió de França

Els camins entre els blaugrana i el Dinan Quévert s’han tornat a creuar després d’haver-ho fet per última vegada a la Lliga Europea 2014/15. En aquella ocasió, es va guanyar 0-7 a França i 4-2 al Palau. El Dinan Quévert va proclamar-se campió de França el curs passat amb catalans com Joan Galbas –amb passat a l’hoquei formatiu blaugrana- i el golejador Toni Seró. Aquest estiu, l’equip dirigit per l’argentí Sergio Burgoa s’ha reforçat amb els porters Albert Mola (Lleida) i Dani Fernández (PA Crehén) i el xilè Felipe Castro Videla.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut