Local

Primera prova de foc contra el Magnus

El Barça Lassa està obligat a guanyar al conjunt brasiler si vol acabar primer de grup i evitar un possible creuament contra el potent Carlos Barbosa a les semifinals (13:30h, BarçaTV/Esport3/ Gol)

El Barça Lassa i el Magnus Futsal, ja classificats per a semifinals, es disputen la primera posició del grup B en l’últim partit de la primera fase de la Copa Intercontinental que se celebra aquest dimecres a Bangkok (13:30h, BarçaTV/Esport3/Gol). Al Barça Lassa només li val la victòria per aconseguir l’objectiu després que el Magnus superés a l’Elite Futsal per 9-0 en la segona jornada i s’apuntés el goal-average. “Nosaltres igualment hauríem jugat per guanyar i no canvia res”, diu el tècnic Andreu Plaza.

Molt més que Falcao

Falcao és, per a molts, el millor jugador de Futsal de tots els temps tot i que actualment té un paper més secundari a l’equip. “És un jugador molt significatiu per a ells, però sobretot a nivell d’imatge perquè juga més aviat poc actulament”, explica Plaza. Tot i això, el Magnus continua sent un rival temible amb jugadors de primer nivell com Leandro Lino i Foglia, que es van estrenar a la Intercontinental amb un hat-trick cadascun d’ells. A les files del conjunt brasiler també destaquen jugadors com Marcel, Rodrigo, Pula i Eder Lima, entre d’altres. Això sí, el Magnus segur que notarà la baixa d’Arthur, flamant fitxatge blaugrana i un dels grans atractius del nou Barça Lassa d’aquesta temporada que s’enfrontarà per primera vegada al seu exequip.

Més notícies aquí