Primera prova de foc contra el Magnus

Primera prova de foc contra el Magnus

El Barça Lassa està obligat a guanyar al conjunt brasiler si vol acabar primer de grup i evitar un possible creuament contra el potent Carlos Barbosa a les semifinals (13:30h, BarçaTV/Esport3/ Gol)

El Barça Lassa i el Magnus Futsal, ja classificats per a semifinals, es disputen la primera posició del grup B en l’últim partit de la primera fase de la Copa Intercontinental que se celebra aquest dimecres a Bangkok (13:30h, BarçaTV/Esport3/Gol). Al Barça Lassa només li val la victòria per aconseguir l’objectiu després que el Magnus superés a l’Elite Futsal per 9-0 en la segona jornada i s’apuntés el goal-average. “Nosaltres igualment hauríem jugat per guanyar i no canvia res”, diu el tècnic Andreu Plaza.

Molt més que Falcao

Falcao és, per a molts, el millor jugador de Futsal de tots els temps tot i que actualment té un paper més secundari a l’equip. “És un jugador molt significatiu per a ells, però sobretot a nivell d’imatge perquè juga més aviat poc actulament”, explica Plaza. Tot i això, el Magnus continua sent un rival temible amb jugadors de primer nivell com Leandro Lino i Foglia, que es van estrenar a la Intercontinental amb un hat-trick cadascun d’ells. A les files del conjunt brasiler també destaquen jugadors com Marcel, Rodrigo, Pula i Eder Lima, entre d’altres. Això sí, el Magnus segur que notarà la baixa d’Arthur, flamant fitxatge blaugrana i un dels grans atractius del nou Barça Lassa d’aquesta temporada que s’enfrontarà per primera vegada al seu exequip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut