Les penyes de Murcia celebren la seva desena Trobada

Les penyes de Murcia celebren la seva desena Trobada

El directiu del FC Barcelona, Pau Vilanova va assistir als actes de celebració

La desena edició de la Trobada de Penyes Barcelonistes de la Regió de Murcia va ser organitzada el passat cap de setmana per la Peña Barcelonista de Macisvenda. Els penyistes de la comunitat murciana van poder gaudir d’una àmplia agenda d’activitats amb la participació de centenars de persones vingudes de tota la regió.

L’acte central va ser un Dinar de Gala a Abanilla amb més de 150 penyistes on hi va assistir el directiu del FC Barcelona, Pau Vilanova, els exjugadors Migueli i Albadalejo, el delegat del govern de la Regió de Murcia, Diego Conesa, l’alcalde de la localitat, Ezequiel Alonso i l’alcaldessa de l’Ajuntament de Santomera, Inma Sánchez.

El president de la Federació de Penyes de Murcia, Juan Carrión, conjuntament amb el president de la penya de Macisvenda, José Vicente Lozano, va agrair l’assistència de tots els penyistes i de la representació del Club.

El directiu del FC Barcelona, Pau Vilanova, va fer menció especial al tota la feina feta a la Federació de Penyes de Murcia i des de les seves penyes i va remarcar la importància de mantenir la col·laboració entre el FC Barcelona i totes les seves penyes. A més, va finalitzar el seu parlament agraint la presència de la penya madridista d’Abanilla, que posava de manifest la importància de fomentar les bones relacions entre els aficionats i aficionades a l’esport.

Finalment, la Federació va fer un reconeixement especial a tots els presidents de les penyes murcianes i a totes les entitats col·laborades que van fer possible que la 10a Trobada de Penyes de la Regió de Murcia fos un èxit organitzatiu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut