Vendrell – Barça Lassa: Ser primers de grup és l’objectiu!

Vendrell – Barça Lassa: Ser primers de grup és l’objectiu!

(20.00 hores) Els blaugrana, ja classificats per als quarts de final de la Lliga Catalana, visiten el remodelat pavelló de la capital del Baix Penedès

El Barça Lassa afronta el segon partit de la temporada amb la tranquil·litat de saber que el dilluns 3 de setembre anirà a Igualada per jugar els quarts de final de la Lliga Catalana. Falta saber, però, si ho farà amb la condició de primer o de segon de grup. I això es decidirà aquest dissabte (20.00; RTVElVendrell.cat) al remodelat pavelló del Vendrell després dels Jocs del Mediterrani.

En cas de guanyar o d’empatar en el primer partit a domicili del curs, el Barça Lassa jugarà els quarts de final el dilluns a les 21.00 hores. I en cas de derrota, ho farà a les 19.00 hores. El rival podrà ser el Lleida, el Calafell o l’Alcodiam.

Edu Castro: “La Lliga Catalana és igual d’important que els altres títols”

Durant aquestes primeres setmanes de preparació, Edu Castro ha manifestat en repetides ocasions la importància d’un títol que s’ha resistit últimament: “La Lliga Catalana és el primer títol de la temporada, però és igual d’important que els altres i volem començar amb bon peu”, ha dit l’entrenador aquest divendres. Davant els mitjans de comunicació també s’ha manifestat Ignacio Alabart: “És un títol bonic per jugar, que representa molt aquí a Catalunya i el Barça lluita per a tots els títols”.

Un rival renovat

A part d’estrenar un pavelló amb cara nova, el duel d’aquest dissabte també serà un duel especial per a l’afició vendrellenca, que tornarà a veure partits d’hoquei a la seva localitat una temporada després i amb un equip ben diferent. Les baixes d’Edu Fernández, Cristian Rodríguez i Eloi Mitjans i les retirades de Roger Rocasalbas i Marc Navarro s’han substituït per les arribades dels argentins Emanuel Necchi (Coutras) i Guido Pellizzarri (Valença) i dels exjugadors del planter blaugrana Pablo Nájera i Gerard Miquel (aquest últim, cedit per l’Igualada).

El Vendrell ha mantingut, però, un porter com Gerard Camps i el capità Jordi Ferrer, a més d’apostar pels joves Iker Casado, Joan Lluís Mudarra i el nouvingut Pol Ferrer (Vilanova). En el primer partit de la temporada, els homes dirigits per Gonzalo Medina i Xavi Nicolàs van superar el Caldes (1-2) i també van garantir la seva presència als quarts de final de la Lliga Catalana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut