El “primer dia” de Nil Roca i João Rodrigues al Palau

El “primer dia” de Nil Roca i João Rodrigues al Palau

Les dues incorporacions d’aquest estiu van ser els protagonistes de l’estrena del Barça Lassa d’hoquei contra el Caldes (4-0).

El primer partit de la temporada 2018/19 al Palau tenia un al·licient principal: veure Nil Roca i João Rodrigues amb la samarreta blaugrana. En el cas del defensa format al planter, aquest ja era recordat per l’afició després d’haver debutat al primer equip la temporada 2014/15 i de tenir especial protagonisme el curs 2015/16 abans d’anar cedit al Noia Freixenet.

I, per al davanter portuguès, ja hi havia jugat diverses ocasions amb el Benfica però el divendres 24 ho va fer amb la seva nova samarreta. “Estic encantat de jugar el primer partit al Palau com a blaugrana”, va destacar Rodrigues. Nil Roca també va subratllar que “l’equip s’ha sentit molt bé i aquesta és la línia que hem de seguir”.

L’entrenador Edu Castro va  donar minuts als seus dos nous jugadors i va lloar les respectives actuacions: “Deu ser complicat debutar al Palau; segur que s’aniran acoblant”. Després del matx, el tècnic va comentar que João Rodrigues “s’ha mogut molt bé en zones interiors, ha coincidit alguns minuts amb Pablo Álvarez a pista i ha fet un treball boníssim”. De Nil  Roca, va subratllat que “és un jugador molt intens i ha recuperat moltes boles, que és la seva principal faceta”.

Després del partit, les dues noves cares noves del Barça Lassa 2018/19 van rebre la felicitació del directiu responsable de la secció, Josep Ramon Vidal-Abarca, i del mànager esportiu, Toni Miró.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut