El Barça enamora a Tailàndia

El Barça enamora a Tailàndia

Els jugadors Sergio Lozano i Ferrao han estat les estrelles d’un acte publicitari organitzat per La Liga i la LNFS, mentre la resta de la plantilla ha aprofitat per visitar Bangkok en el dia lliure

Els aficionats tailandesos del Barça han gaudit aquest dijous d’una estona amb Ferrao i Sergio Lozano. Els dos cracks del Barça Lassa de futbol sala no han parat de signar autògrafs i fer-se fotografies amb tots els assistents a l’acte publicitari organitzat per La Liga i la LNFS amb motiu de la Copa Intercontinental que es disputa a Bangkok.

La Lliga de Futbol Professional (LaLiga) i la Lliga Nacional de Futbol Sala (LNFS) van de la mà per ajudar a publicitar el futbol sala a nivell mundial i la presència de la marca Barça a Bangkok durant aquests dies és el millor reclam per aconseguir l’objectiu.

Excursió per Bangkok

La plantilla ha gaudit aquest dijous d’un dia lliure abans de centrar-se de ple en la semifinal de dissabte contra Carlos Barbosa. Els jugadors han aprofitat la jornada per fer una visita pels llocs més turístics de Bangkok, inclosos els temples Wat Arun i de Wat Pho (el Buda Reclinat). La plantilla tornarà a entrar-se aquest divendres a les 12h, hora de Bangkok, en el que serà la prèvia de la semifinal de dissabte contra Carlos Barbosa (10:30, BarçaTV, Gol i Esport3).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut