Barça Lassa – BM Logroño La Rioja: El segon títol en joc en pista hostil

Barça Lassa – BM Logroño La Rioja: El segon títol en joc en pista hostil

Els blaugranes, campions de Lliga i Copa del Rei, es juguen la Supercopa Asobal contra el conjunt amfitrió -finalista de Copa- amb l’objectiu de seguir guanyant i confirmar les bones sensacions

El primer va ser la Supercopa de Catalunya, i una setmana més tard el Barça Lassa es juga el segon títol de la temporada. Quan fa tot just un mes que arrencava la pretemporada, els blaugrana ja poden guanyar un nou títol: la Supercopa Asobal. Aquest diumenge (17:00 hores), a Logronyo, els blaugranes poden repetir títol per setena temporada consecutiva, en la que serà la desena Supercopa Asobal de Xavi Pascual com a tècnic culer.

El repte és gran, ja que a la dificultat implícita de jugar contra el Logroño La Rioja se suma el fet de disputar el partit a la seva pista. El conjunt de Miguel Ángel Velasco –que s’estrena com a primer entrenador- ha quallat una bona pretemporada, i posarà les coses molt complicades als de Xavi Pascual. Així ho advertia el tècnic blaugrana en la prèvia del partit, abans de viatjar.

La d’aquest diumenge, a més, serà la cinquena final de competicions Asobal contra el Logroño La Rioja en només quatre temporades. Els precedents són tots favorables al Barça Lassa, però Xavi Pascual avisava que “els resultats anteriors no són cap avantatge”.

L’expedició del Barça Lassa la van formar els 18 jugadors de la plantilla, i unes hores abans del matx Xavi Pascual haurà d’escollir els 16 que lluitin pel títol des de la pista, mentre que els altres dos no es podran vestir de curt.

El partit començarà a les 17:00 hores al Palacio de Deportes de La Rioja, i es podrà seguir en directe a GOL i a LaLigaTv.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut