Local

El Barça guanya l’Egara 35 i segueix sumant minuts de cara a l’inici de la lliga

Els blaugranes han dominat el partit i han superat a un Egara 35 per seguir agafant bones sensacions de cara el partit davant el Club de Campo

El conjunt d’Oriol Torras ha superat aquest dissabte per 2-1 a l’Egara 35 en el partit de Lliga Catalana. Els blaugranes han dominat bona part del partit i només en el tram final del matx els visitants han pogut crear perill a la porteria del Barça.

Millors sensacions per als blaugranes

El Barça no ha trigat a avançar-se en el marcador. En la primera aproximació a l’àrea, els blaugranes han forçat un penal córner que han acabat transformant per posar l’1-0 en el marcador. El segon gol no ha arribat fins a la segona part quan una bona acció per la dreta ha permès a Nil Escudé anotar el segon del Barça. El marcador no s’ha mogut fins després del descans. Ha estat en el tram final del tercer període quan els visitants han pogut escurçar les distàncies. El conjunt ha seguit amb el control de la possessió però amb el pas dels minuts els visitants s’han hagut de bolcar a l’atac per intentar escurçar la diferència de dos gols. Abans d’acabar el tercer període, l’Egara ha pogut anotar el primer gol, i tot i que en l’últim quart han disposat de dos penals córners, el resultat no s’ha tornat a moure.

Demà, lluita pel cinquè lloc

La victòria d’avui permet als blaugranes lluitar demà pel cinquè lloc d’aquesta lliga catalana. El rival serà el CD Terrassa, rival de la Divisió d’Honor, i la seu el Pau Negre. El matx, que començarà a les 11.00 hores, serà l’últim partit dels de Torras abans de l’inici de la lliga al camp del Club de Campo, el proper 9 de setembre.