Xavi Pascual: “Anem amb la intenció de guanyar el títol”

Xavi Pascual: “Anem amb la intenció de guanyar el títol”

Aquest diumenge es disputarà la final de la Supercopa Asobal entre el Logroño La Rioja i el Barça Lassa (17:00 hores). L’entrenador blaugrana ha parlat en la prèvia del matx, en què està en joc el segon títol del curs

La temporada Asobal 2018/19 arrencarà aquest diumenge amb la final de la Supercopa. I ho fa amb el partit que enfrontarà el Barça Lassa amb el Logroño La Rioja. Xavi Pascual ha analitzat el matx que espera: “Serà un partit complicat fora de casa, contra un gran equip que ha canviat molt, i per això hem d’estar millor del que hem fet fins ara”. Després de guanyar la Supercopa de Catalunya aquest és el segon títol en joc i l’entrenador blaugrana ha deixat clar que “anem amb intenció de guanyar”.

Encara que es repeteix final per cinquena vegada en quatre temporades, el preparador culer sap de les dificultats: “És un partit nou, tenen un equip jove i competitiu i això obligarà a estar a un bon nivell.” Davant el favoritisme atorgat al Barça Lassa, Xavi Pascual ha dit que “pel Logroño la pressió és nul·la, la pressió és per a nosaltres”.

Pel que fa a la plantilla blaugrana, el tècnic culer s’ha mostrat molt content: “Aquest any tenim una àmplia plantilla, i les sensacions són molt positives. Tenim gent nova, que dóna un aire fresc a l’equip.” Xavi Pascual comptarà per aquest partit amb tots els efectius i, per tant, ha confirmat que anirà amb els 18 membres de la plantilla i que el dia del partit elegirà els 16 per jugar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut